Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: Expeditie Marketing – Customer centricity, de top 5 investeringen

Hoe zet je de klant écht centraal in al je je marketingactiviteiten? Tijdens het onlangs afgeronde onderzoek ‘Expeditie Marketing | Customer Centricity: de top 5 investeringen‘ spraken we met marketingdirecteuren van grote Nederlandse bedrijven. Tijdens het spotONfriday webinar op 12 december stonden we uitgebreid stil bij de uitkomsten van dit onderzoek.

Wil je weten:

  • Wat de top 5 investeringen zijn om de klant echt centraal te zetten?
  • Wat customer centricity van marketing vraagt?
  • Hoe jouw vakgenoten in marketing customer centricity in de praktijk aanpakken?

Praktische informatie:

  • Datum: 12 december 2014
  • Tijd: 11:00 uur – 11:45 uur
  • Spreker: Ingrid Archer, spotONvision & Olaf Ouwerkerk, Canon Nederland

Over Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Business-to-Business marketing en communicatie. Ingrid is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona’s en lead nurturing in B2B.

Over Mathieu Peeters

Mathieu Peeters (1968) is als Marketing Director bij Canon Nederland N.V. verantwoordelijk voor het marketingbeleid van de Business Imaging Group. Mathieu is bijna 25 jaar werkzaam in het marketingvakgebied en heeft binnen de Canon groep diverse rollen gehad in zowel Nederland, België als Duitsland.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals