Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Customer centricity in de financiële sector

Financiële instellingen zoals banken en verzekeraars hebben te maken met grote hoeveelheden klanten, particulier en zakelijk. Naast het bieden van persoonsgerelateerde producten zoals lening, hypotheek of een verzekering beschikt de financiële industrie door de omvang van de klantbestanden over een schat aan digitale klantgegevens. Des te prangender het onderwerp customer centricity. Want hoe zet je nu de klant centraal terwijl winstgevendheid het hoofddoel blijft?

Voor de jaarlijkse ‘Expeditie Marketing’ van B2B Marketingbureau spotONvision in samenwerking met Canon Nederland, spraken we met 15 respondenten van toonaangevende financiële bedrijven over hoe zij de klant en het klantbelang centraal zetten in hun organisaties. In dit webinar leer je wat de grootste take-aways zijn. Bekijk hier de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Hoe banken en verzekeraars de klant centraal zetten?
  • Wat het centraal zetten van de klant betekent voor marketing en communicatie?
  • Wat de rol is van cultuur en customer journeys?
  • Wanneer een organisatie zichzelf als succesvol beschouwt?

Praktische informatie:

  • Taal: Nederlands
  • Sprekers: Ingrid Archer, Managing Partner bij spotONvision & gastspreker

BEKIJK ONLINE

Over Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Business-to-Business marketing en communicatie. Ingrid is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona’s en lead nurturing in B2B.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals