Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Buyer persona’s over de grens

Werk je in een internationale omgeving en vraag je je af hoe je het best buyer persona’s kunt maken, uitrollen en toepassen over de grens heen? Tijdens dit webinar namen we enkele praktijkcases onder de loep. Bekijk direct de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Voor welke keuzes je staat bij een internationaal buyer persona-project
  • Hoe je een internationaal buyer persona-project kunt aanpakken
  • Hoe je internationale buyer persona’s kunt uitrollen en toepassen
  • Wat de valkuilen zijn

Praktische informatie:

  • Taal: Engels
  • Sprekers: Ingrid Archer, Managing Partner spotONvision en Christa Hemelaar, Marketing Project Manager bij spotONvision
  • Gastspreker: Marije Gould, Vice President Marketing EMEA bij Verint

BEKIJK ONLINE

Over Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Business-to-Business marketing en communicatie. Ingrid is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona’s en lead nurturing in B2B.

Over Christa Hemelaar

Christa Hemelaar is Marketing Project Manager bij B2B-marketingbureau spotONvision. Christa werkt dagelijks aan de ontwikkeling en implementatie van klantcentrale marketingstrategieën. Christa legt de focus op buyer persona’s, contentcreatie, marketing automation en web content management.

Over Marije Gould

Marije Gould is Vice President Marketing EMEA bij Verint Systems. Ze is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketing strategieën, communicatie, het genereren van vraag en aandacht voor Verint in de hele regio. Marije is geboren in Nederland en woont sinds 1997 in Engeland. Ze behaalde een MA in Management en Organisatie en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de technologiemarketing.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals