Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: B2B-marketeers over ROI

Kunnen B2B-marketeers ROI aantonen? Tijdens het afgeronde onderzoek naar de status van B2B marketing performance management in Nederland spraken we met CMO’s en marketingdirecteuren van 26 toonaangevende B2B-bedrijven. Tijdens dit spotONfriday webinar stonden we uitgebreid stil bij de volwassenheid van marketing performance bij B2B-bedrijven, hoe effectieve marketeers het aanpakken en bespraken we drie succesfactoren voor het verbeteren van marketing performance management. Bekijk direct de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je

  • Waarom er geïnvesteerd moet worden in marketing performance management
  • Tegen welke uitdagingen jouw vakgenoten aanlopen
  • Wat de succesfactoren zijn voor het verbeteren van marketing performance management

Praktische informatie:

  • Sprekers: Adwin Gerritsen, Senior Marketing Performance Management Consultant en Shimon Ben Ayoun, Managing Partner bij spotONvision

BEKIJK ONLINE

Over Adwin Gerritsen

Adwin Gerritsen is Senior Marketing Performance Management Consultant bij B2B-marketingbureau spotONvision. Adwin helpt bij het meetbaar maken van marketing binnen B2B-bedrijven, het verhogen van de marketing performance en het laten aansluiten van marketingactiviteiten op strategische business doelstellingen.

Over Shimon Ben Ayoun

Shimon Ben Ayoun is mede-oprichter en Managing Partner van B2B-marketingbureau spotONvision en het B2B Marketing Forum. Hij helpt marketeers bij de transformatie van marketing als ‘cost center’ naar ‘revenue generator’. Daarbij is hij continu op zoek naar vernieuwingen in B2B.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals