Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Aan de slag met marketing automation

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de wereld van marketing automation. Het klinkt natuurlijk prachtig om je marketing te automatiseren en op te schalen. Maar waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe begin je überhaupt met marketing automation? Bekijk hier de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen!

Tijdens dit webinar leer je:

  • Wat marketing automation is en wat de voordelen zijn
  • Hoe marketing automation je inzicht geeft in het digitale gedrag van jouw prospect
  • Hoe je dit inzicht inzet om de kwaliteit van leads te verbeteren

 

Sprekers:

BobBob Balm is marketing technology consultant bij spotONvision. Hij helpt B2B-organisaties bij het ontwerpen van technische oplossingen voor hun marketinguitdagingen. Hij is ook verantwoordelijk voor de technische implementatie en het beheer van diverse marketing automation platforms.

 

IngeMaïa Hemkes is Senior Marketing Programme Manager bij spotONvision. Ze houdt zich bezig met buyer persona’s, contentmarketing, leadgeneratie en sales enablement. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun marketingstrategie.

 

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals