Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Masterclass: Account-based marketing

Account-based marketing is een ware trend binnen B2B-organisaties. Waar komt deze opmars vandaan? In de praktijk blijken grote klanten steeds lastiger te bereiken met generieke marketingprogramma’s. Account-based marketing, ook wel bekend als key account marketing, is een strategische aanpak voor marketing waarin een organisatie communiceert met een individuele prospect of klantaccount.

In deze masterclass maak je kennis met de basisprincipes van account-based marketing en leer je hoe je de engagement en winstgevendheid van je key accounts kunt verhogen. Meld je hier direct aan.

Tijdens deze masterclass leer je:

  • De kernelementen van een succesvol account-based marketing programma
  • De belangrijkste voordelen van ABM
  • Een aantal praktische voorbeelden van andere B2B-organisaties

Voor wie:

  • Marketing managers
  • Sales managers
  • Marketingprofessionals

Voorgaande deelnemers over deze masterclass: 

“Super masterclass, lekker hands-on en praktisch. Morgen mee aan de slag!” (Mark Guelen, Online Marketing bij Coöperatie VGZ)

“De kracht van masterclasses zoals deze, is het uitwisselen van ervaringen en kennis delen met marketingcollega’s B2B” (Jorieke Ammerlaan, Market Manager Zakelijke Markt bij Nuon)

We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers, dus meld je snel aan!

AANMELDEN