Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Live event: At the Speed of Light

In maart van dit jaar won Philips Lighting met de campagne ‘Nieuw Licht op Oude Meesters’ de B2B Marketing Award 2014. In navolging hiervan presenteren het B2B Marketing Forum en Philips Lighting gezamenlijk ‘At the Speed of Light’, een gratis inspiratiemiddag voor B2B-marketing- en communicatiemanagers die de snelle (technologische) ontwikkelingen in hun vakgebied willen volgen.

De middag vindt plaats op het inspirerende hoofdkantoor van Philips Lighting in Amsterdam. Marketing Director Maarten Vernooij licht de succesvolle campagne toe en Nanda Huizing (Head of Brand, Communications & Digital, Philips Benelux) deelt haar inzichten van de nieuwe merkpositie van Philips ‘Innovation and You’.

Bovendien spreekt Rob Heerdegen, Manager Marketing Advisory Services EMEA Oracle Marketing Cloud, over het vaker toegepaste marketing automation.

Tenslotte presenteert Ingrid Archer van spotONvision – initiatiefnemer van het B2B Marketing Forum en de award – de launch van de onderzoeksresultaten van de survey Expeditie Marketing 2014. Meer informatie over deze survey komt later deze maand beschikbaar.

Wanneer: 6 november 2014 van 14.30 uur – 17.30 uur

Waar: Philips Center, Amstelplein 2 te Amsterdam (Gerard Philipszaal 2e etage)

Voor wie: B2B marketing- en communicatiemanagers

Waarom?

  • Volop kennis en inspiratie
  • Ins en outs van de Philips-campagne ‘Nieuw Licht op Oude Meesters’
  • Insights in Philips merkpositie ‘Innovation and You’
  • Presentatie van de kersverse onderzoeksresultaten Expeditie Marketing 2014
  • Afsluitende netwerkborrel met vakgenoten

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus schrijf je snel in! Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Oracle.