Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Ken je koper: wat & hoe buyer persona’s

Staat de koper centraal in jouw marketingstrategie? Dat zou namelijk wel moeten, wil je als marketingafdeling succesvol zijn. Marketeers moeten hun doelgroep tegenwoordig steeds beter begrijpen en buyer persona’s zijn een uitstekend middel om dat te kunnen. Leer tijdens dit webinar hoe je meer inzicht krijgt in jouw koper en hoe je hem/haar gedurende het koopproces begeleidt. Bekijk de webinar recording nu online.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Wat een buyer persona is
  • Hoe je met behulp van buyer persona meer inzicht krijgt in je doelgroep
  • Hoe je een buyer persona maakt
  • Hoe je buyer persona’s kunt gebruiken in je contentmarketingstrategie

BEKIJK ONLINE

Over Yvette Gietelink

Yvette Gietelink is Senior Projectmanager bij B2B-marketingbureau spotONvision. Ze houdt zich bezig met buyer persona’s, contentmarketing, leadgeneratie en marketing automation. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun contentmarketingstrategie.

Over Christa Hemelaar

Christa Hemelaar is Marketing Project Manager bij B2B-marketingbureau spotONvision. Christa werkt dagelijks aan de ontwikkeling en implementatie van klantcentrale marketingstrategieën. Christa legt de focus op buyer persona’s, contentcreatie, marketing automation en web content management.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals