Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

B2B-najaarsevent bij AFAS Software

In navolging van de B2B Marketing Award presenteert het B2B Marketing Forum een gratis najaarsevent voor B2B-marketeers:

 

De do’s en don’ts van marketing automation

De middag vindt plaats op het hoofdkantoor van AFAS Software in Leusden en we nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Sprekers zijn Sander Seton, Marketing Manager bij AFAS en Shimon Ben Ayoun van spotONvision, initiatiefnemer van het B2B Marketing Forum en de award.

Shimon Ben Ayoun neemt je mee in de wereld van marketing automation en daagt je uit om over de kansen en de risico’s van marketing automation na te denken. Het klinkt natuurlijk prachtig om je marketing te automatiseren en op te schalen. Maar waar liggen de echte kansen? En wat zijn eigenlijk de risico’s van marketing automation?

Vervolgens pakken we door met een voorbeeld uit de praktijk. Sander Seton zal de winnende AFAS case van 2016 presenteren: ‘De Accountancy Scan’. Het is een mooi voorbeeld van een complete en crossmediale marketingaanpak. AFAS heeft zichzelf uitgedaagd om eerder in het aankoopproces met potentiële klanten in aanraking te komen. Hoe hebben ze dit aangepakt en wat is het resultaat?

Interesse gewekt?

Het B2B-Najaarsevent vond plaats op 15 november. U kunt zich hier  wel inschrijven voor het B2B-Marketing Forum 2017.