Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: Hoe benut je de B2B-marketingtoolbox optimaal?

Is jouw marketingtoolbox overvol, of juist niet? Contentmarketeers hebben tegenwoordig veel manieren om hun contentmarketing handen en voeten te geven. Denk aan whitepapers, infographics, webinars, sociale media en blogs.

Welke tactieken worden door B2B-collega’s steeds vaker gebruikt en zijn het meest succesvol? Tijdens dit webinar gingen we in op de 3 belangrijkste: infographics, blogs en webinars. Uit onderzoek van het Content Marketing Institute (CMI) blijkt dat vooral webinars erg effectief zijn in de contentmarketingstrategie. Daarom gingen we ook uitgebreid in op de belangrijkste webinar trends, benchmarks & best practices.

Wil je weten:

  • Welke tools best-in-class contentmarketeers gebruiken?
  • Welke tactieken als meest succesvol worden beschouwd?
  • Wat de belangrijkste webinar trends zijn voor marketeers?
  • Wat de meest in het oog springende benchmarks & best practices voor een succesvol webinar zijn?

Bekijk hier de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen!

Praktische informatie:

Taal: Nederlands
Kosten: gratis
Sprekers: Yvette Gietelink en Marjolein Voskamp

Over Yvette Gietelink

Yvette Gietelink is Senior Projectmanager bij spotONvision. Ze houdt zich bezig met buyer persona’s, contentmarketing, leadgeneratie en marketing automation. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun contentmarketingstrategie.

Over Marjolein Voskamp

Als product expert & marketeer bij Company Webcast BV is Marjolein Voskamp gespecialiseerd in het succesvol organiseren en presenteren van webinars. Marjolein is auteur van de Online Expertise Kennisbank over webinars en mede-auteur van Het Grote Webinar Handboek. Zij volgt alle (internationale) ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van webinars en zij doet ook zelf onderzoek en analyses binnen Company Webcast BV.