Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Live event: Customer Centricity in Finance

Waarom is de klant centraal stellen zo belangrijk juist in de financiële industrie en hoe kunnen bedrijven dit aanpakken? Wat betekent customer centricity voor topmanagement, financiële maatstaven, cultuur, processen en communicatie? Wat zijn de grootste dilemma’s voor financiële instellingen?

Deze vragen en meer kwamen aan bod tijdens Expeditie Marketing, een initiatief van Canon en spotONvision. Het onderzoeksrapport ‘Expeditie Marketing 2015 – Customer Centricity in Finance” vormde de inspiratiebron voor het seminar. Expeditie Marketing is een bundeling van kwalitatieve interviews met marketingdirecteuren van toonaangevende banken en verzekeraars in Nederland, inzichten van hoogleraar marketing aan de RUG prof. dr. Peter Verhoef, auteur van publicaties als ‘Klant centraal in de bankensector’ en een review van Hans Molenaar

Tijdens dit seminar:

Leerden de deelnemers alles over customer centricity binnen de financiële sector en de rol van marketing, de bestaande inzichten uit de praktijk en wat de nieuwe kansen, valkuilen en succesfactoren zijn. Ze leerden wat customer centricity van marketing vraagt en wat de grootste dilemma’s zijn. Iedereen ging beslist geïnspireerd naar huis!

Iedere deelnemer ontving bovendien een gratis exemplaar van het rapport ‘Expeditie Marketing 2015 – Customer centricity in de financiële sector’. Wil je meer informatie over Expeditie Marketing? Klik hier.