Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

B2B-najaarsevent 2018: De kracht van campagnes

In navolging van de B2B Marketing Award presenteert het B2B Marketing Forum een gratis najaarsevent voor B2B-marketeers. De B2B Marketing Award werd afgelopen maart gewonnen door Holla Advocaten. Mis het niet en zet de datum vast in je agenda: op 7 november 2018 vertelt Holla Advocaten het verhaal achter de winnende campagne #DeKoplopers.

Tijdens deze middag

Liesbeth van Zeeland van Holla Advocaten zal hun winnende case presenteren: ‘Merkkrachtcampagne #DeKoplopers’. Een mooi voorbeeld van een multichannel naamsbekendheid campagne. Holla Advocaten zet daarmee de succesvolle campagne voort die iedereen stimuleert en inspireert om te excelleren en ook zélf koploper te worden in hun vakgebied.

Het team van spotONvision gaat aan de slag in een interactieve sessie over de do’s en don’ts voor succesvolle campagnes. Handen uit de mouwen dus! Waarom slaagt de ene campagne wel en de andere niet? Met voorbeelden, quizvragen en korte oefeningen.

We eindigen de middag met een paneldiscussie en sluiten af met een borrel.

De inschrijvingen zijn momenteel gesloten.

Praktische informatie

Wanneer? 7 november 2018
Hoe laat? 14.30 uur – 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel
Waar? Beeckestijn Business School in Leusden
Voor wie? B2B-marketing- en communicatiemanagers
Kosten? Gratis