Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

B2B-najaarsevent 2018

In navolging van de B2B Marketing Award presenteert het B2B Marketing Forum een gratis najaarsevent voor B2B-marketeers. De B2B Marketing Award werd afgelopen maart gewonnen door Holla Advocaten. Mis het niet en zet de datum vast in je agenda: op 7 november 2018 vertelt Holla Advocaten het verhaal achter de winnende campagne #DeKoplopers.

Tijdens deze middag

Liesbeth van Zeeland van Holla Advocaten zal hun winnende case presenteren: ‘Merkkrachtcampagne #DeKoplopers’. Een mooi voorbeeld van een multichannel naamsbekendheid campagne. Holla Advocaten heeft met deze campagne op een eigentijdse en toegankelijke manier in beeld gebracht wat succesvolle ondernemers en professionals motiveert. We eindigen de middag met een paneldiscussie en sluiten af met een borrel.

De organisatie van het B2B Marketing Forum is momenteel hard bezig met de voorbereidingen van het najaarsevent, verdere informatie over het sprekersprogramma volgt!

Praktische informatie

Wanneer? 7 november 2018
Hoe laat? 14.30 uur – 17.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel
Waar? Beeckestijn Business School in Leusden
Voor wie? B2B-marketing- en communicatiemanagers
Kosten? Gratis