Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

B2B Marketing Forum 2017

Hacking modern marketing

‘SCREW IT, JUST DO IT’

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar kunnen we met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben?En dat is nog niet alles: de nieuwe ontwikkelingen zorgen ook voor groeimogelijkheden. Zo ontstaat de mogelijkheid met korte experimenten, via digitale kanalen, je klantenbestand uit te breiden én meer business te halen uit je bestaande klanten.  Helaas blijven deze groeimogelijkheden voor de meeste bedrijven nu nog te vaak hangen bij een strategie.

De vraag die daarom centraal staat is: hoe zet ik deze moderne strategie om naar actie? Het B2B Marketing Forum 2017 hackt samen met jou moderne marketing.
B2B marketing-, communicatie- en salesprofessionals komen op 16 maart bij elkaar voor een dag vol inspiratie en hands-on toepassingen. Keer op keer bewijst het B2B Marketing Forum vernieuwend te zijn: dit jaar wordt een middagprogramma verzorgd vol hands-on workshops. Zo wordt Modern Marketing ook voor jou direct inzetbaar en wordt jouw organisatie hack-waardig.

 

Interesse gewekt?

Klik hier voor meer informatie of aanmelden.