Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Live event: B2B E-commerce Congres

spotONvision is ook dit jaar weer partner van het B2B E-commerce Congres: het enige evenement in Nederland dat specifiek gericht is op de uitdagingen van B2B-commerce professionals. Een dag vol strategieën en inzichten die je helpen de verwachtingen van je klanten te overtreffen. Experts en ervaringsdeskundigen gaan in op de laatste trends en leggen uit hoe je de effectiviteit van verkoopkanalen kunt maximaliseren.

Sprekers (o.a.):

  • Gijs van den Broek commercieel Directeur van WeMarket zal tijdens het congres delen hoe WeMarket is ontstaan en hoe het concept is uitgewerkt tot de eerste wereldwijde horizontale B2B-marktplaats. Op welke manier draagt storytelling bij aan de B2B Sales van Damen Group?
  • Bjorn Smets, Online Marketing & Social Media manager van Damen Group neemt je mee in de wereld van de Damen Group en vertelt over de impact en het succes van storytelling.

Inclusief masterclass: contentmarketing voor gevorderden

Contentmarketing is niet meer weg te denken uit B2B-marketing en toch zijn er nog voldoende uitdagingen, zelfs voor de doorgewinterde marketeer. In deze korte masterclass gaat Ingrid Archer, mede-oprichter van spotONvision, in op de highlights van contentmarketing en vertelt ze hoe je je contentmarketing naar het volgende niveau tilt.

Praktische informatie

Datum: donderdag 15 oktober 2015
Tijd: 09:30 -17:30 (inclusief netwerkborrel)
Locatie: Hotel Houten, Hoofdveste 25 Houten
Kosten:

  • Normaal tarief €450
  • Twinkle plus abonnees €350
  • MarketingTribune abonnees: €350
  • Deelnemers voorgaande edities: €350