Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Masterclass B2B Marketing Forum: De B2B customer journey

Onderzoek voorspelt dat 75% van de CMO’s binnen 3 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de totale klanttevredenheid. Door alle verschillende marketingkanalen die we tegenwoordig gebruiken en door het toenemend aantal manieren waarop we met klanten kunnen engagen, is er meer dan ooit behoefte aan een geïntegreerde, holistische aanpak.

Tijdens deze masterclass gaan we in op de uitdagingen van de B2B customer journey én maak je kennis met één van de eerste B2B Chief Customer Experience Officers van Nederland.

Sprekers

ingridIngrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in Business-to-Business marketing en communicatie. Ingrid is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona’s en lead nurturing in B2B.

 

rik ten woldeRik ten Wolde is Marketingmanager Klantsucces bij AFAS Software. Vanuit de gedachte ‘Inspireert Beter Ondernemen’ brengt hij de klantreis in kaart en zet hij acties uit om de bestaande klanten beter te bedienen. Hierin helpt hij om de AFAS-medewerkers nog beter bewust te laten worden van hun essentiële rol naar de klant. Zo kan het zijn dat hij strategisch aanstuurt of juist operationeel ondersteunt.

 

Het B2B Marketing Forum

Het B2B Marketing Forum is een initiatief van spotONvision. Het B2B Marketing Forum is het jaarlijks terugkerende event dat zich richt op business-to-business marketing- en communicatieprofessionals. Dit jaar vindt de 7e editie van het forum plaats op 17 maart 2016 in DeFabrique in Utrecht.

Op het programma staan vele interessante sessies en masterclasses over B2B-marketing. Er wordt onder andere gesproken over: agile marketing, de customer journey, klantretentie en account-based marketing. Keynote spreker is dit jaar Joseph Jaffe, oprichter en CEO van Evol8tion, LLC en bekend van het succesvolle boek Flip the Funnel: How to use existing customers to gain new ones. Noteer 17 maart dus alvast in je agenda en schrijf je snel in.