Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Act-On user event

Kom je ook naar het allereerste Act-On user event op 6 november? Onze sprekers delen graag hun kennis zodat jij echt alles uit je Act-On account kunt halen. We besteden aandacht aan de nieuwste Act-On product features, geven je praktische tips en we laten zien hoe jij Act-On binnen je organisatie nog beter kunt toepassen.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 6 november 2017
  • Tijd: 15:30-17:45
  • Inloop vanaf 15:00 uur, inclusief borrel aan het einde
  • Deelname gratis

Tijdens Het Act-On user event:

  • Lichten we de nieuwste productontwikkelingen toe
  • Geven we praktische voorbeelden aan de hand van een user case van Tele2
  • Beantwoorden we al je vragen over Act-On
  • Kun je bij ons terecht voor een persoonlijk consult

Sprekers

Jenny Beibl is Channel Account Manager EMEA bij Act-On Software. Zij is een ervaren marketing automation specialist. Bij Act-On Europa is zij verantwoordelijk voor klantsucces en richt zij zich op de groei en ontwikkeling van Act-On en de Act-On partners.

 

Nord van de Mosselaer is Demand Generation Manager B2B Marketing bij Tele2 Nederland. Nord is een strategisch en creatief marketingcommunicatie manager met veel ervaring op het gebied van lead generation en lead nurturing. Tele2 zet al jarenlang Act-On in voor succesvolle B2B-campagnes.

 

Tiia Perkkio is Campagne Specialist bij spotONvision. Zij helpt B2B-bedrijven om alles uit hun marketing automation tools te halen, zowel op het gebied van implementatie als het creëren en managen van campagnes. Tiia is spotONvision’s Act-On hero.

 

De middag is ook een mooie gelegenheid om met andere marketing professionals samen te komen en kennis te delen.

Het lijkt ons leuk als je erbij bent, maar er is een beperkt aantal plekken. Schrijf je vandaag nog in!