Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Live Events

  • Komende Live Events
  • Eerdere Live Events

spotONvision organiseert regelmatig evenementen omtrent B2B marketing. Zo organiseren wij ieder jaar het B2B Marketing Forum en zijn wij regelmatig gastsprekers bij verschillende evenementen.

Lees verder

Heb je interesse in buyer persona’s? Kom dan naar onze spotONcoffee! Op donderdag 19 oktober ben je van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen. We hebben geen vast programma: of je nu komt voor een persoonlijk consult, het stellen van vragen of voor het uitwisselen van ideeën met andere B2B-marketeers, alles is mogelijk.

Lees verder

Marketing afstemmen op de customer journey vraagt om een volledige en naadloze integratie van marketing, sales en communicatie. Maar hoe doen we dit? ‘How do we connect the dots?’ Tijdens het B2B Marketing Forum 2018 zetten ambitieuze B2B-marketeers samen de lijntjes uit. Inspiratie en interactie staan deze dag centraal. Ben jij erbij?

Lees verder

Kom je ook naar het allereerste Act-On user event op 6 november? Onze sprekers delen graag hun kennis zodat jij echt alles uit je Act-On account kunt halen. We besteden aandacht aan de nieuwste Act-On product features, geven je praktische tips en we laten zien hoe jij Act-On binnen je organisatie nog beter kunt toepassen.

Lees verder

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar kunnen we met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben?

Lees verder

In navolging van de B2B Marketing Award presenteert het B2B Marketing Forum een gratis najaarsevent voor B2B-marketeers

Lees verder

SpotONvision organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met BBP Media het B2B Marketing Forum. Het B2B Marketing Forum biedt marketing- en communicatieprofessionals de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Lees verder

De B2B Marketing Award werd afgelopen maart gewonnen door Canon Nederland. In navolging hiervan presenteerde het B2B Marketing Forum The Exceptional Service Battle: een gratis inspiratiemiddag op dinsdag 24 november.

Lees verder

In maart van dit jaar won Philips Lighting met de campagne ‘Nieuw Licht op Oude Meesters’ de B2B Marketing Award 2014. In navolging hiervan presenteren het B2B Marketing Forum en Philips Lighting gezamenlijk ‘At the Speed of Light’, een gratis inspiratiemiddag voor B2B-marketing- en communicatiemanagers die de snelle (technologische) ontwikkelingen in hun vakgebied willen volgen.

Lees verder

Waarom is de klant centraal stellen zo belangrijk juist in de financiële industrie en hoe kunnen bedrijven dit aanpakken? Wat betekent customer centricity voor topmanagement, financiële maatstaven, cultuur, processen en communicatie? Wat zijn de grootste dilemma’s voor financiële instellingen?

Lees verder

spotONvision is ook dit jaar weer partner van het B2B E-commerce Congres: het enige evenement in Nederland dat specifiek gericht is op de uitdagingen van B2B-commerce professionals. Een dag vol strategieën en inzichten die je helpen de verwachtingen van je klanten te overtreffen. Experts en ervaringsdeskundigen gaan in op de laatste trends en leggen uit hoe je de effectiviteit van verkoopkanalen kunt maximaliseren.

Lees verder

Heb je interesse in buyer persona’s? Kom dan naar onze spotONcoffee! Op 21 augustus ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. We hebben geen vast programma: of je nu komt voor een persoonlijk consult, het stellen van vragen of voor het uitwisselen van ideeën met andere b2b-marketeers, alles is mogelijk. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk taart.

Lees verder

Op dinsdag 28 november vindt het B2B E-commerce Congres plaats met als thema ‘Consumerization of B2B E-commerce’. Tijdens dit event komen B2B-commerce professionals bij elkaar voor een dag vol strategieën en inzichten die helpen bij het overtreffen van klantverwachtingen. Als gepassioneerd B2B-marketingprofessional en expert op het gebied van contentmarketing, is Ingrid Archer één van de sprekers.

Lees verder

Hoe ga je om met E-Commerce in de complexiteit van jouw B2B-organisatie? Het B2B E-commerce Congres richt zich specifiek op uitdagingen van B2B-commerce professionals. Een dag vol strategieën en inzichten die je helpen de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Experts en ervaringsdeskundigen leggen uit hoe je de effectiviteit van verkoopkanalen kunt maximaliseren.

Lees verder