Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Carrière

spotONvision is altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die ons team komen versterken. Heb je affiniteit met de business-to-business markt? Wil jij aan de slag met buyer persona’s, contentmarketing, lead management, campagnes en marketing automation? Of misschien zoek je een bedrijf waar je al jouw vaardigheden op professionele wijze kunt inzetten? spotONvision zou zomaar bij jou kunnen passen. Bekijk hieronder de vacatures, of stuur een open sollicitatie naar hrm@spotonvision.com (zie ook het contactformulier).

 

Marketing Automation Consultant

Als Marketing Automation Consultant werk je samen met onze klanten aan het ontwikkelen van marketingoplossingen op strategisch niveau. Je vertaalt business en marketingdoelstellingen in concrete acties, of het nu gaat om het implementeren van marketing automation, opzetten van digitale marketingprogramma’s of het bouwen en optimaliseren van marketingcampagnes. (Dit is een doorlopende vacature).

LEES VERDER

Junior Office Assistant

Als Junior Office Assistant rapporteer je aan de HR & Operations Manager en zorg je er samen voor dat de ondersteunende bedrijfsprocessen op rolletjes lopen. Het team kan niet zonder jou, omdat je met je flexibele en dienstverlenende instelling altijd een helpende hand biedt in een omgeving waarin geen dag hetzelfde is.

LEES VERDER

Junior B2B Marketing Campagne Manager

Een junior marketeer met passie voor B2B marketing en communicatie, een allrounder, die graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant, oftewel hands-on, maar ook op strategisch niveau kan meedenken. Iemand die het leuk vindt om in een start-up-mentality bedrijf te werken, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om te presenteren en te schrijven.

LEES VERDER

Meewerkstage Marketing (per direct)

Wij zijn op zoek naar de marketeers van de toekomst! Wil je graag meelopen in een succesvol en snelgroeiend B2B marketingbureau? En wil je in teamverband meewerken aan uitdagende opdrachten? Dan ben jij de stagiair die in ons team past. Elke dag brengt wel iets nieuws, zo kun je ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

LEES VERDER

Meewerkstage Marketing – Enspark.io (per direct)

Wil jij sales professionals graag helpen om hun sales te verbeteren door middel van de nieuwste marketing en sales technologie? Word jij enthousiast van werken in een professioneel en internationaal startup team waarin jij een belangrijke rol kan spelen in de vervolgstappen van het bedrijf?

LEES VERDER