Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Carrière

spotONvision is altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die het team willen versterken. Heb je affiniteit met de business-to-business markt? Wil jij aan de slag met buyer persona’s, contentmarketing, lead management, campagnes en marketing automation? Of misschien zoek je een bedrijf waar je al jouw vaardigheden op professionele wijze kunt inzetten? spotONvision zou zomaar bij jou kunnen passen. Bekijk hieronder de vacatures, of stuur een open sollicitatie naar hrm@spotonvision.com (zie ook het contactformulier).

 

B2B Marketing Programma Manager – senior

Ben jij onze nieuwe Senior Marketing Programma Manager die ons enthousiaste team komt versterken? In deze rol rapporteer je aan de directie en geef je functioneel leiding aan projectteams. In teamverband zorg je ervoor dat wij onze belofte aan de klant meer dan waarmaken.

LEES VERDER

Online Marketing Specialist/Marketing Automation Consultant

Als Online Marketing Specialist/Marketing Automation Consultant werk je samen met onze klanten aan het ontwikkelen van marketingoplossingen op strategisch niveau. Je vertaalt business en marketingdoelstellingen in concrete acties, of het nu gaat om het implementeren van marketing automation, opzetten van digitale marketingprogramma’s of het bouwen en optimaliseren van marketingcampagnes. (Dit is een doorlopende vacature).

LEES VERDER

B2B Marketing Campagne Manager

Wij zoeken een campagne manager met passie voor B2B-marketing en communicatie, een allrounder, die graag de handen uit de mouwen steekt voor de klant, oftewel hands-on, maar ook op strategisch niveau kan meedenken. Iemand die het leuk vindt om in een start-up-mentality bedrijf te werken, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om te presenteren en te schrijven. (Dit is een doorlopende vacature).

LEES VERDER

Marketing Automation Consultant

De Marketing Automation Consultant biedt technische ondersteuning bij klantprojecten en bij onze eigen marketingactiviteiten. Je werkt nauw samen met diverse teams en laat zien hoe je optimaal gebruik maakt van technologie in marketing. Je bent onze in-house systeemexpert van marketing automation platformen (Eloqua, Marketo, HubSpot), CRM-systemen en digitale marketingtools en –strategieën (DMP, SEO/SEA). (Dit is een doorlopende vacature).

LEES VERDER