Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

Bentley Systems klantentestimonials

Bentley Systems levert software oplossingen voor infrastructurele projecten en wilde graag een klantentestimonial maken.  Ze zijn zich ervan bewust dat een klantentestimonial een krachtig online B2B marketing instrument is. “Als je iets over jezelf zegt, ben je een opschepper. Als een ander iets over je zegt, dan is het bewijs!” Doel van het project was om drie klanten te filmen en een film van te maken met extra aanvullend fotomateriaal.

[media id=6 width=580 height=326]

Oplossing
spotONvision hielp Bentley met het opzetten, uitvoeren en filmen van een eenvoudige klanteninterview. Bij het editen van de film, voegden we niet alleen foto’s toe, maar ook muziek en een intro. Bovendien hebben we geopperd om in plaats van een langere film, drie kortere filmpjes te maken. Eenvoudig en effectief.

Resultaat
Nancy Mahulette, Marketing Manager Benelux: “De klantentestimonials hebben ons in de eerste week al geholpen in onze sales. Ik ga iedereen vertellen dat het fantastisch is om met jullie samen te werken.”

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.