Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

B2B Marketing Forum 2015: 3 redenen om nu in te schrijven!

Het B2B Marketing Forum is ieder jaar bijzonder en het bezoeken waard. Deze keer maakt Keynote David Cooperstein zijn opwachting op het Forum. We zetten de redenen waarom je je het event niet mag missen voor je op een rij. Nu inschrijven loont.

 

  1. Je ontmoet Keynote David Cooperstein, ex-Forrester analyst en bekend vanwege zijn visie op leidinggeven aan verandering  in marketing. Zijn statement: ”Marketing-Obsessed Marketers Need To Become Customer-Obsessed!”
  2. Omringd door B2B marketing- en communicatiecollega’s praat je ongelimiteerd bij met bekenden. Bovendien leg je gemakkelijk nieuwe contacten en wissel je van gedachten over trends en onderwerpen die aan de orde komen. Je doet inspiratie op die bijdraagt aan je marketingvisie!
  3. Als je je voor het einde van dit  jaar inschrijft, profiteer je van de Early Bird korting en krijg je 100,- euro korting op de reguliere prijs.

Je bent van harte welkom, alleen of met je collega, of met je hele afdeling! Een aantrekkelijke korting krijg je al wanneer je met z’n drieën inschrijft.

Meer lezen over David Cooperstein? Lees dan het artikel ‘Marketing verandermanagement: naar een nieuw niveau!‘ Bekijk welke sprekers er nog meer op het programma staan.