Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Marketing automation implementatie partner

Technologie neemt een vlucht in B2B-marketing. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van marketingtechnologie. spotONvision is partner op het gebied van implementatie van marketing automation systemen. Maar hier blijft het niet alleen bij. Naast de technische kennis hebben wij ook de marketing kennis in huis. Hierdoor kunnen wij marketing automation systemen voor onze klanten op een impactvolle wijze implementeren.

We bepalen samen met de klant de juiste marketing aanpak en implementeren marketing automation zodanig dat deze marketing aanpak uitgevoerd kan worden. Kortom, je krijgt techniek waar je wat aan hebt. En waar je direct mee aan de slag kan. Techniek en Marketing aligned vanaf het begin.

NEEM CONTACT OP

Salesforce Pardot

Salesforce is wereldwijd de grootste leverancier van CRM software in de cloud en biedt tevens oplossingen voor businessprocessen als marketing automation. Met de certificatie tot Salesforce Pardot Consulting Partner zijn wij onderdeel van het succesvolle Salesforce Pardot netwerk. Met het bereiken van de Consulting Partner status kan spotONvision nieuwe en bestaande klanten die al gebruikmaken van Pardot nog beter bedienen.

Oracle Eloqua

spotONvision was al 5 jaar Gold Partner van Oracle. Met de certificering tot Eloqua Cloud Excellence Implementer (CEI) hebben wij de hoogst mogelijke partnercertificering ontvangen van Oracle. Hiermee voldoen wij aan de strengste kwaliteitseisen voor implementatie van marketing automation systeem Eloqua. Het betekent dat spotONvision aantoonbare doorlopende successen heeft geboekt bij het implementeren van Eloqua bij haar klanten.

Act-On

Act-ON is een gebruiksvriendelijk en uiterst flexibel marketing automation systeem. spotOnvision is gecertificeerd implementatie & consulting partner van Act-On en heeft de software bij vele klanten succesvol geïmplementeerd en ingezet voor leadgeneratie campagnes.

Aan de slag?

Omdat wij regelmatig de vraag krijgen om mee te kijken in een selectieproces voor marketing automation, hebben wij Act-On, Pardot en Eloqua op een rijtje gezet: ‘Act-On, Eloqua of Pardot?’.

Wil je zorgen voor een betere inzet van marketingtechnologie, wil je hulp bij het kiezen van de oplossing die het best past bij jouw uitdagingen of wil je een marketing automation demo ? Neem dan contact op met onze marketing automation professionals.

ebook-marketing-automation

Download e-book

Marketing automation - de business case

In dit e-book lees je alles over de business case van marketing automation. Met automation tools kunnen marketeers resultaatgerichter en efficiënter te werk gaan, en kan de ROI van marketing inzichtelijk worden gemaakt.

DOWNLOAD HET E-BOOK