Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

De beperkte houdbaarheid van een buyer persona

Is jouw buyer persona toe aan een validatie?

Heb je een buyer persona? Houd er dan rekening mee dat een buyer persona profiel een beperkte houdbaarheid heeft. De markt verandert, technologie ontwikkelt en men zoekt op andere manieren naar informatie. Daarom is het belangrijk om na een aantal jaar te controleren of jouw buyer persona nog up-to-date is.

Inzicht in je kopers

Een buyer persona helpt je om beter inzicht in je kopers te krijgen. Wie zijn je kopers? Wat zijn hun grootste uitdagingen? En waar zoeken ze naar informatie? Het vormt de basis voor je marketingstrategie. Want, als je weet waar je koper naar informatie zoekt, dan kun je je marketingbudget gerichter gaan inzetten.

In onderstaande video legt Ingrid Archer (Managing Partner bij spotONvision) uit hoe je erachter komt of jouw buyer persona toe is aan een validatie.

Hoe fit is jouw buyer persona?

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het updaten van je buyer persona? Of wil je samen ontdekken of jouw buyer persona toe is aan een update? Stuur dan een e-mail naar ingrid@spotonvision.com of vul onderstaand formulier in.