Genomineerden B2B Marketing Award 2015 bekend

Op 17 maart wordt tijdens het B2B Marketing Forum 2015 in Utrecht de B2B Marketing Award uitgereikt. Een deskundige jury heeft bekend gemaakt welke drie ingezonden B2B-cases kans maken om deze award in de wacht te slepen. Canon Nederland, IBM en De Persgroep zijn de gelukkigen.

De genomineerden in het kort:

Canon Nederland nomineert zich met de campagne The Exceptional Service Battle waarbij de Canon service engineers een ‘battle’ met elkaar zijn aangegaan en in de watten zijn gelegd voor het behalen van extra verkoopdoelstellingen.

Bij de genomineerde IBM campagne #WatsCooking was de uitdaging om niet-IT doelgroepen op originele, multidisciplinaire wijze laten zien wat zelflerende computersystemen kunnen betekenen voor hun werkterrein.

De Persgroep nomineert zich met de campagne De best bekeken media van Nederland’. Het is  een campagne om de vergeten factor ‘aandacht’ weer op de kaart te zetten. Aandacht is juist waar nieuwsmedia in uitblinken.

De nominaties zijn gekozen door een jury bestaande uit voorzitter Ment Kuiper, directeur Lumido Business Media & actief in marketingondersteuning en -opleidingen, Truus Koppelaar, directeur Marketing & Communicatie bij AFAS Software en Nord van de Mosselaer, Marketing Communications Manager Enterprise Market bij Tele2.

Juryvoorzitter Ment Kuiper. “De genomineerde cases blinken uit omdat er vooral scherpe doelstellingen waren gesteld en de accountability van het verhaal duidelijk is. Het is mooi dat we ook dit jaar weer mooie B2B-cases in de spotlights kunnen zetten. Ik kijk uit naar de presentaties op 17 maart.”

De drie kanshebbers staan op het podium op 17 maart a.s. in ‘DeFabrique’ – live! – Zij gaan de strijd met elkaar aan tijdens het B2B Marketing Forum. Het publiek bepaalt samen met de jury wie er wint. Heeft een van de finalisten nu al jouw voorkeur? Meld je dan meteen aan via www.b2bmarketingforum.nl. Hier vind je tevens alle informatie over het B2B Marketing Forum.


Deel dit artikel